Hvad atomic number 68 fordelene ved Manage udskrivningstjenester

Hvis du ser på Printing Services arbejde, så vil du bemærke, at det har udviklet sig meget. Der er forskellige ting, der skal gøres for at få succes. En masse nye tjenester er blevet tilføjet, og en af ​​dem er Managed Printing Services eller almindeligvis kendt som MPS. Det er ikke muligt for organisationerne at definere en printstrategi af to hovedårsager – det er tidskrævende og falder derfor ret lavt på prioriteringslisten. De har ikke tid til at tænke over deres udskrivningsstrategi. Men ikke at have en sådan kan føre til tab, da printomkostninger bidrager til op til 10 procent af den samlede omsætning. Det er grunden til, at virksomhedsejere og invitation drager fordel af MPS. Den kan tilpasses efter bekvemmeligheden og har også yderligere fordele –

  • Spar tid og øge effektiviteten – Det kan være frustrerende for arbejdsgiverne at spilde deres tid på printerrelaterede opgaver, især når denne tid kan bruges til at gøre noget produktivt. Managed Printing Services er til for at løse problemer såsom at rette enhedsfejl, udskifte blækpatroner osv. Dette vil frigøre den tid, der kan afsættes til at gøre andre strategiske ting. Ved hjælp af MPS laves ledelsesrapporter for at finde ud af hele printforbruget og endda pris pr. side. Evnen til at spore funktionen af ​​hver eneste printer er forfriskende for virksomhedsejere.
  • Reduktion i omkostninger – En af hovedårsagen til, at Managed Printing Services bliver en regulær, er på grund af dets evne til at holde omkostningerne i skak. Vedligeholdelsesomkostninger kan være ret høje, når man ser på en individuel printer. Hvad MPS gør, er at forbinde alle enheder til ét overvågningssystem. På denne måde er levering af erstatningstonere i tide garanteret. Det giver dig mulighed for at købe i løs vægt til en nedsat pris. Denne proces inkluderer også spare penge vedrørende hardware. Spredt hardware vil øge omkostningerne ved at bruge overskydende plads og elektricitet.
  • Forøgelse i produktivitet – Produktivitet fortæller meget om en organisation. Når vi taler om trykkeribranchen, varierer brugen i forskellige brancher. Ved hjælp af Managed Printing Services anbefales et specialfremstillet program til en anden afdeling. Der er mange forskellige ting med i dette. Bestemmelser som udskrivning fra mobile enheder, arbejde fra off-site og behovet for udskrivning af forskellige formater og dokumentstørrelser er tilvejebragt. Du kan også drage fordel af forskellige hardwareopgraderinger for at hjælpe dig med at maksimere din produktivitet og få en stigning i ROI.
  • Andre faktorer – En anden vigtig fordel ved MPS er at reducere kapitaludgifter og forbedre cash flow. De tilbyder fleksible betalingsmuligheder. Virksomheder holder sig fra den enorme engangsregning og foretrækker betal-per-side printmodeller. Miljøspørgsmål er en anden ting, der bliver taget alvorligt af mange virksomheder nu. MPS kontrollerer brugen af ​​papir, der bruges til udskrivning, hvilket reducerer det miljømæssige fodaftryk. Mens du arbejder i trykkeribranchen, skal du være relevant, og Managed Printing Services hjælper også med det.